Χτυπάνε καμπάνες για την Τουρκία: Σε ξεσηκωμό στις πόλεις καλούν οι Κούρδοι αντάρτες - Θα την καταστρέψουμε!

Freepen.gr - Οι αντάρτες στο Garê είπαν στο πρακτορείο Firat πως: «Ο πόλεμος πρέπει να εξαπλωθεί παντού. Δεν πρέπει να περιορίζεται στα βουνά. Όλοι πρέπει να παίξουν τον ρόλο τους. Οι νέοι μας που ζουν σε πόλεις και μητροπόλεις πρέπει να αναλάβουν δράση".

Ο αντάρτης Botan Agir είπε: «Ο εχθρός διεξάγει έναν τεχνολογικό πόλεμο και προσπαθεί να καταστρέψει τους αντάρτες. Οι αντάρτες λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα, αλλά σαφώς το τουρκικό κράτος σιωπά για αυτές τις ενέργειες. Υπάρχουν επί του παρόντος αποτελεσματικές δράσεις που πραγματοποιούνται από τους αντάρτες στο Zap, το Metina και το Avashin. Είναι γεγονός ότι με τη νέα τους πολεμική τακτική, οι αντάρτες αξιοποιούν την τεχνολογία του εχθρού. Ο εχθρός ηττήθηκε ξανά και ξανά στο Zap και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι το ίδιο αυτή τη φορά.

Και συνέχισε: "Ο πόλεμος πρέπει να εξαπλωθεί παντού, δεν πρέπει να περιορίζεται στα βουνά. Όλοι πρέπει να παίξουν το ρόλο τους. Πρέπει να γίνουν αποτελεσματικές ενέργειες εναντίον του εχθρού. Ως αντάρτες του HPG, θα είμαστε ασπίδες ενάντια στις εχθρικές δυνάμεις στα βουνά. Ως αντάρτες, θα αντιστεκόμαστε πάντα στις επιχειρήσεις εισβολής. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός μας. Όσο υπάρχουμε σε αυτά τα βουνά, όσο υπάρχουν ιδέες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, το τουρκικό κράτος δεν θα να είναι επιτυχημένο. Οι νέοι μας, που ζουν σε πόλεις και μητροπόλεις, θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να οργανώσουν τον Σερχίλαν (εξέγερση)".

Ο αντάρτης Botan Silêmanî προειδοποίησε ότι το τουρκικό κράτος σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια νέα γενοκτονία και πρόσθεσε: «Η αντίστασή μας και η επιτυχία μας βασίζονται στον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Η αντίσταση στις φυλακές [η απεργία πείνας που πραγματοποιήθηκε από κρατούμενους για 158 ημέρες] αυξάνει το ηθικό της αντίστασης μας. Ο σύγχρονος αντάρτης έχει ήδη καταστρέψει τα όνειρα του τουρκικού κράτους. Το καθεστώς απέτυχε να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τώρα βιώνει το ίδιο πράγμα με την αντίσταση των ανταρτών στο Zap, τη Metina και το Zagros. Οι φίλοι μας αντιτίθενται στην απόπειρα του εχθρού να εισβάλει στα βουνά του Κουρδιστάν και δεν θα αφήσει μια ίντσα από τη γη στους κατακτητές. Εφόσον υπάρχει ακόμη ένα μέλος του ανταρτικού της κουρδικής ελευθερίας σε αυτά τα βουνά, το τουρκικό κράτος δεν θα μπορεί να καταλάβει το Κουρδιστάν. Με το PKK και την αντίσταση, το έχουμε δείξει ξανά και ξανά αυτή τη φορά. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός μας για να καταστρέψουμε τον εχθρό". 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail