Όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο εκτός από κάποιους που δεν τους αγγίζει

Όλοι μας ακούσαμε την κα Μπακογιάννη να λέει δημόσια, πολύ πριν από το Πάσχα, ότι «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη το Πάσχα», ενώ οι μετακινήσεις από νομό σε νομό απαγορεύονταν και συνεχίζουν να απαγορεύονται.

Μετά την κάκιστη εντύπωση που προκάλεσε εκείνη η δήλωσή της, βγήκε αργότερα και είπε πως έκανε χιούμορ, και ότι «μετά το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη, θα πάω μόνο εάν ο Κυριάκος επιτρέψει τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, γιατί εάν δεν μπορώ να πάρω μαζί τα αδέλφια και τα εγγόνια μου δεν θα πάω".

Αλλά τελικά, αυτό που δήλωσε αρχικά αυτό έκανε, γράφοντας στα παλιά της παπούτσια τους πάντες, επιβεβαιώνοντας δημόσια όσους αμφέβαλλαν για την αξιοπιστία της.

Τώρα τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κάποιος σε ένα πολιτικό που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και που θεωρεί την διακυβέρνηση οικογενειακή υπόθεση;

Ένας από τους λόγους για την κρίση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο για τα μέτρα είναι και οι συμπεριφορές αυτές, ιδιαίτερα της "αγίας" οικογένειας που θεωρεί ότι είναι πάνω από τους νόμους (και τελικά το επιτυγχάνει με την ανοχή ή ακόμη χειρότερα με την επικρότηση κάποιων). 

ΣΗΜ: Προσωπικά επειδή έχω ζήσει στην Κρήτη και την έχω αγαπήσει, νόμιζα ότι μία από τις πιο ισχυρές παραδοσιακές αξίες των Κρητικών είναι η μπέσα.
 
υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail