Έχει ύψος 10όροφου κτηρίου και βάρος 22 τόνων κι έρχεται πάνω μας με ταχύτητα μεγαλύτερη των 20.000 χλμ την ώρα.
Κατά βάση τα διαστημικά σκουπίδια που εισέρχονται στην γήινη ατμόσφαιρα καταστρέφονται από την τριβή αλλά αυτό μπορεί να μην συμβεί με τον 22 τόνων πύραυλο και κάποια κομμάτια του και μάλιστα μεγάλα να… επιβιώσουν με κίνδυνο να πέσουν σε κάποια κατοικημένη περιοχή.
Το πιθανότερο είναι να πέσει στη θάλασσα και το μεγαλύτερο μέρος «θα καεί» αλλά, όχι όλο. Είναι πλέον καθαρά θέμα τύχης.
Με δεδομένο ότι η Κίνα θα κατασκευάσει τον διαστημικό της σταθμό εκτοξεύοντας ξεχωριστά το κάθε κομμάτι του εγείρονται ανησυχίες για παρόμοιες καταστάσεις με τους πυραύλους που θα χρησιμοποιούνται κάθε φορά στην μεταφορά.
Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την πορεία του πυραύλου
https://orbit.ing-now.com/satel.../48275/2021-035b/cz-5b/...
(**) Και για να ηρεμήσετε
 «Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα προστασίας. Η πιθανότητα να προκαλέσει κάποιο θραύσμα μια υλική ζημιά ή πολύ περισσότερο να χτυπήσει κάποιο άνθρωπο είναι από εξαιρετικά μικρή ως αμελητέα. Εγώ δεν θα έχανα ούτε ένα δευτερόλεπτο ύπνου ανησυχώντας για τον πύραυλο» δηλώνει ο Τζόναθαν Μακ Ντάουελ, αστροφυσικός στο Κέντρο Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.