Η Τουρκία συνεχίζει τη δημογραφική αλλαγή, περικυκλώνει το Αφρίν με ξένους τζιχαντιστές

Freepen.gr - Ο επίσημος εκπρόσωπος της Οργάνωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο κατεχόμενο Αφρίν της Συρίας, Ibrahim Sheikho αποκάλυψε τη χρηματοδότηση από τον Κόλπο και την Ευρώπη για συγκροτήματα οικισμών στο Αφρίν και την πρόσληψη μισθοφόρων Uyghur, Turkestan και Uzbek στις γραμμές επαφής στην περιοχή Sherawa στο κατεχόμενο καντόν.

Ο Sheikho είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Hawar, "Από όταν ξεκίνησε η κατοχή του Afrin, οι δημογραφικές αλλαγές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δημόσια, σκόπιμα και συνεχώς σε όλα τα επίπεδα και περιοχές από την τουρκική κατοχή και τους μισθοφόρους".

Πρόσθεσε στο ίδιο πλαίσιο, "αυτό γίνεται στο όνομα του ανθρωπισμού και της ανακούφισης, με κεφάλαια του Κόλπου και της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας."

Ο Sheikho σημείωσε, "Η τουρκική κατοχή επιταχύνει την επανεγκατάσταση των τουρκμενικών οικογενειών κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία, όπου μεταφέρθηκαν από διάφορες συριακές περιοχές".

Η τουρκική κατοχή εγκαθιστά τρομοκράτες της Αλ Νούσρα και του ISIS στη γραμμή επαφής στην περιοχή Sherawa.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail