Το χουνέρι της Ούρσουλα και το μποϊκοτάζ που δεν τολμά να επιβάλλει κανείς

Μετά το «χουνέρι» που υπέστη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τον Ερντογάν, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ντράγκι τον αποκάλεσε δικτάτορα και η Τουρκία σε αντίποινα πάγωσε την αγορά δέκα ελικοπτέρων ιταλικής εταιρίας. 

αντιστράτηγος ε.α.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο…Το 1998 όταν ο Οτσαλάν μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι κατέληξε στη Ρώμη, η Τουρκία απείλησε με μποϊκοτάζ για τα Ιταλικά προϊόντα και η τότε ιταλική κυβέρνηση του Μάσιμο Νταλέμα που είχε αποδεχθεί την άφιξη του Οτσαλάν αναγκάστηκε και τον απομακρύνει. Μετά από περιφορά σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κατέληξε στην ελληνική πρεσβεία στην Κένυα και παραδόθηκε τελικά στην Τουρκία. 

Πριν μερικούς μήνες ο Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους να μποϊκοτάρουν Γαλλικά προϊόντα, κατηγορώντας το Μακρόν για αντιμουσουλμανική πολιτική. Η Κομισιόν είχε δηλώσει ότι τέτοιες αποφάσεις απομακρύνουν την Τουρκία από την Ε.Ε.

Η Ε.Ε. αντί για τέτοιου είδους δηλώσεις που κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν αν πραγματικά επιθυμούσε αποτελέσματα ας επιβάλλει αντίστοιχο μποϊκοτάζ στα Τουρκικά προϊόντα και να ξεκινήσει από τις «τουρκοσειρές» που παίζουν καθημερινά στα τηλεοπτικά κανάλια στην Ευρώπη, με πρωταγωνιστή βεβαίως την Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail