Έτοιμος να τουρκέψει και το Ναγκόρνο-Καραμπάχ δηλώνει ο Ερντογάν

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι σχεδίαζε να επισκεφθεί το Ναγκόρνο-Καραμπάχ το Μάιο, ταξίδι που ενδέχεται να εξοργίσει περαιτέρω την Αρμενία μετά την ήττα της στο Αζερμπαϊτζάν σε πόλεμο στην περιοχή, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα επισκεφθεί τη Σούσα, μια ιστορική πόλη που έπεσε στις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν στις τελευταίες ημέρες του πολέμου των έξι εβδομάδων του περασμένου έτους, αμέσως μετά τους εορτασμούς του Μπαϊράμ που σηματοδοτούν το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού στα μέσα Μαΐου.

"Αν θέλει ο αλλάχ, θα έχουμε ένα νέο Μπαϊράμ μαζί με τους αδελφούς μας με την επίσκεψη στη Σούσα μετά τη γιορτή του Ραμαζανιού", δήλωσε ο Ερντογάν σε τηλεοπτικές παρατηρήσεις.

"Θα σταθούμε στο πλευρό των αδελφών μας του Αζερμπαϊτζάν, προστατεύοντας τις τουρκικές μας αξίες στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail