Η εκδίκηση ήταν ολοκληρωτική: Ο SAA "σκούπισε" τους τρομοκράτες που είχαν στήσει ενέδρα σε λεωφορείο του

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) ανακοίνωσε ότι μία από τις μονάδες του κατάφερε να εξαλείψει την τρομοκρατική ομάδα που επιτέθηκε σε λεωφορεία που μετέφεραν στρατιώτες στη διεθνή εθνική οδό Deir Ezzor-Palmyra.

Μια στρατιωτική πηγή ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΜΝ ότι οι μονάδες του "εξασφάλισαν τον διεθνή δρόμο στο Deir Ezzor" μετά την εξάλειψη της τρομοκρατικής ομάδας που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Εξήγησε ότι οι μονάδες του κατάφεραν να "καταστρέψουν δύο φορτηγάκια εξοπλισμένα με βαριά πολυβόλα και να σκοτώσουν οκτώ τρομοκράτες, στη λειτουργία που πραγματοποίησαν μετά από προσεκτική παρακολούθηση και σαρωτικές επιχειρήσεις".

Νωρίτερα, το SANA επικαλούμενο μια πηγή μετέδωσε ότι αυτή η ομάδα είχε επιτεθεί πρόσφατα "πολιτικά και στρατιωτικά λεωφορεία στη διεθνή οδό Deir Ezzor-Palmyra, στην περιοχή Al-Shouha".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail