Όταν ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει ότι μεγάλωσε την Ελλάδα ενώ γκρίζαρε το Αιγαίο ως νέος Σημίτης!

Ο Τραμπ μπορεί να έφυγε αλλά η εποχή των πολιτικών απατεώνων καλά κρατεί. Ζούμε την απόλυτη γκεμπελική προπαγάνδα. Ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει ότι μεγάλωσε την Ελλάδα σε έκταση, επεκτείνοντας τα χωρικά ύδατα αποκλειστικά στο Ιόνιο, ενώ στην πραγματικότητα "γκρίζαρε" σαν νέος Σημίτης το Αιγαίο Πέλαγος.

Επί της ουσίας, η Ελλάδα της ΝΔ δήλωσε δυστυχώς στην διεθνή κοινότητα πως πλέον αποδέχεται τις "ειδικές συνθήκες" που αναφέρει η Τουρκία για το Αρχιπέλαγός μας, και που τόσα χρόνια πολεμούσαν σκληρά οι Έλληνες διπλωμάτες. 

Η ΝΔ και ο θίασος της βουλής αποκεφάλισε την πατρίδα μας, αποδυναμώνοντας την νομική αλλά και διπλωματική μας θέση, ξεπουλώντας την εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο. 

Όπως αναμενόταν, η τουρκική πλευρά πανηγύρισε την κίνηση η οποία επιβεβαιώνει κατά την άποψή της ότι "η Ελλάδα δεν μπορεί να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας".

Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο εθνικό έγκλημα, της παραδοσιακά ενδοτικής ΝΔ, ενώ η προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών το καθιστά ακόμα πιο απεχθές. 

Σας έχει ήδη καταδικάσει η ιστορία.

Σταύρος Καλεντερίδης 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail