Δεν είδαμε ακόμη τα χειρότερα

rottonara / pixabay
O μεγάλος αριθμός θανάτων με κορωνοιό στην Ελλάδα δικαιολογείται απολύτως από τις κυβερνητικές ενέργειες ως τώρα. Η κυβέρνηση θεώρησε το έλασσον ως μείζον και ασχολήθηκε μόνο με το να μετατρέψει το ΕΣΥ σε ένα τεράστιο νοσοκομείο αποκλειστικά για κορωνοιό. Τώρα πληρώνουμε το τίμημα αυτής της επιλογής.

Του Son Ofeon

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανάλυση των καθημερινών στοιχείων του ΕΟΔΥ και δεν είναι δυνατό να διαψευθεί με οποιοδήποτε λογικό τρόπο. Διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ της 28 Νοεμβρίου 2020:

"606 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 171 (28.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 78.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 557 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 121 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2223 θανάτους συνολικά στη χώρα. 891 (40.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω."

To 78,5% των 606 διασωληνωμένων, που έχουν υποκείμενο νόσημα ή είναι πάνω από 70  χρονών είναι 476 συμπολίτες μας σε κίνδυνο, ενώ  το 96,8% των 121 νεκρών είναι 117 νεκροί της ίδιας κατηγορίας
Την 28 11 2020 πέθαναν το 24,5% των εισηγμένων σε ΜΕΘ συμπολιτών μας αυτής της κατηγορία.

Επομένως, με αυτούς τους ρυθμούς θανάτου,  οι ΜΕΘ θα μπορούσαν να αδειάσουν  σε τέσσερεις ημέρες από αυτή την κατηγορία, που δεν μπόρεσαν να σώσουν, αν και η σωτηρία τους θα έπρεπε να είναι η κύρια αποστολή των ΜΕΘ.

Οι ΜΕΘ όμως δεν αδειάζουν, γιατί από τον Μάρτιο όσοι είχαν υποκείμενο νόσημα αφέθηκαν στη τύχη τους και τους απέτρεπαν από την πρόσβαση στα νοσοκομεία ,λόγω του φόβου να μην "κολλήσουν" κορωνοϊό και καταρρεύσει το ΕΣΥ και μαζί του η κυβερνητική προπαγάνδα στα ΜΜΕ περί επιτυχίας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το ΕΣΥ έχει ήδη καταρρεύσει και θα πρέπει να αναμένουμε έως 300 νεκρούς την ημέρα, καθώς από τα ιστορικά στοιχεία περίπου οι μισοί από όσους μπαίνουν στις ΜΕΘ πεθαίνουν στο τέλος

Μακάρι να κάνω λάθος!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail