Οι φίλοι της Τουρκίας τόλμησαν να χτυπήσουν χριστιανική πόλη και η τιμωρία ήρθε...από τον ουρανό!

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκίνησαν νέες επιδρομές στη βορειοδυτική περιοχή της Συρίας αυτό το Σαββατοκύριακο, στοχεύοντας σε διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος της νότιας υπαίθρου του Idlib.

Συγκεκριμένα βομβάρδισαν τις θέσεις των υποστηριζόμενων από την Τουρκία μαχητών στην περιοχή Τζαμπάλ Αλ-Ζαουίγια, με αποτέλεσμα μια ισχυρή έκρηξη κοντά στη γραμμή επαφής του μετώπου.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν αεροσκάφη αναγνώρισης για να προσδιορίσουν τις θέσεις των μαχητικών ομάδων πριν ξεκινήσουν αυτές τις βαριές επιθέσεις το Σάββατο.

Αυτές οι τελευταίες αεροπορικές επιδρομές από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έρχονται λίγες ώρες αφότου οι μαχητές με την υποστήριξη της Τουρκίας στόχευσαν τη συριακή χριστιανική πόλη Αλ-Σουκαϊλαμπίγιε στη δυτική ύπαιθρο της Χάμα.

Η Al-Suqaylabiyeh έχει μεγάλη παρουσία ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί στην πόλη από τότε που η Ρωσία μπήκε για πρώτη φορά στον πόλεμο το Σεπτέμβριο του 2015. - Ένα βίντεο από μια φιλονικία σε έναν τσεχικό σταθμό του μετρό έχει αναδυθεί σε απευθείας σύνδεση, με έναν από τους άνδρες που πέφτουν στο μονοπάτι μπροστά από ένα τρένο που φτάνει. Ο επιβάτης υπέστη εκδορές στο πρόσωπό του και μια σοβαρή μελανιασμένο ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail