Οργή στο Ιράν: Υπόσχεται τρομερή εκδίκηση κατά των δολοφόρων του Φακριζάντεχ

Freepen.gr - Ο αρχηγός του Επιτελείου των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Υποστράτηγος Μοχάμαντ Μπαγκέρι, προειδοποιεί ότι "τρομερή εκδίκηση" περιμένει όσους βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του κορυφαίου πυρηνικού επιστήμονα της Ισλαμικής Δημοκρατίας, Μοχσέν Φακριζάντεχ.

"Τρομερή εκδίκηση περιμένει τους δολοφόνους του επικεφαλής του Οργανισμού Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Άμυνας και Υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων", δήλωσε ο Μπαγκέρι όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Ισλαμικής Δημοκρατίας (IRNA).

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων τόνισε: "οι τρομοκρατικές ομάδες και οι δράστες αυτής της τυφλής πράξης πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι τους περιμένει σοβαρή εκδίκηση.”

Ο στρατηγός Μπαγκέρι πρόσθεσε: "ενώ συγχαίρω και συλλυπούμαι το Μαρτύριο αυτού του επιστήμονα της αμυντικής βιομηχανίας, διαβεβαιώ τον αρχιστράτηγο των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Υπουργό Άμυνας και Υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων, τους συναδέλφους του και την οικογένεια του μάρτυρα ότι θα καταδιώξουμε και θα τιμωρήσουμε τους δράστες αυτής της δολοφονίας. Δεν θα τα παρατήσουμε.”

Ο Fakhrizadeh δολοφονήθηκε έξω από την Τεχεράνη την Παρασκευή, όταν άγνωστοι δράστες μπλοκάρουν το όχημά του και άνοιξαν πυρ εναντίον του ιδίου και των Σωματοφυλάκων του.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι ένα μέλος της ομάδας που σκότωσε τον Mohsen Fakhrizadeh συνελήφθη την Παρασκευή δίχως να δημοσιευθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail