Όταν φτάνουν στο σημείο να λογοκρίνουν στον αέρα τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Όταν φτάνουν στο σημείο να λογοκρίνουν, με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο, τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν δεν διστάζουν να κατεβάζουν τις μισές του αναρτήσεις στα social media και να τον κόβουν στον αέρα, τότε μπορείς να καταλάβεις πόσο θα σεβαστούν αυτά τα καθάρματα την δικιά σου ελευθερία του λόγου στον θαυμαστό καινούργιο φιλελεφτ κόσμο που ξημερώνει. 

Δεν ξέρω αν πράγματι έγινε νοθεία στις αμερικάνικες εκλογές. Αυτό που ξέρω είναι πως η αντίδραση του Τραμπ είναι λογική και αναμενόμενη και πως κάθε πολιτικός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης θα έκανε το ίδιο και θα είχε προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια, αν η διαφορά ήταν τόσο μικρή, αν έβλεπε το τεράστιο προβάδισμά του να εξαφανίζεται με μαγικό τρόπο στις τελευταίες ψήφους και αν είχε να κάνει με ένα τόσο διάτρητο σύστημα όπως αυτό των επιστολικών ψήφων. 

Και, εν πάση περιπτώσει, το αν έγινε νοθεία θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι το facebook, το twitter ή το ABC).

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail