Ξέσπασε ο Αντώναρος: Τεράστιο λάθος ο εγκλεισμός της κοινωνίας, ελάχιστα θα αλλάξουν

Με σειρά αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα ο γνωστός δημοσιογράφος και π. κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με βάση τις διαρροές περί επερχόμενου λοκντάουν που θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό:

Η προαναγγελία γενικού λοκντάουν με στοχευμένες διαρροές είναι τεράστιο ΛΑΘΟΣ. Οχι μόνο επικοινωνιακό αλλά και πολιτικό. Στην ουσία ελάχιστα θα αλλάξουν όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των ανθρώπων μέσα. Απλά έτσι αποδεικνύεται η αδυναμία της επιστημονικής κοινότητας να "παρακολουθήσει" και να αποκωδικοποιήσει την πανδημία και της κυβερνησης να χειρισθεί το θέμα. Η κοινωνία χρειάζεται γερά νεύρα και αντοχές. Γιατί θα βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα αντιμέτωπη με πολλές σκληρές πραγματικότητες κι εικόνες που δεν μπορεί να διανοηθεί.

 

Ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει:

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail