Επιπλέον δύναμη στέλνει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η Ρωσία

Η Ρωσία θα αναπτύξει ένα πρόσθετο αριθμό συνοριοφυλάκων στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, όπως ανέφερε ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Σύμφωνα με την εγκριθείσα απόφαση, στο πλαίσιο της διασφάλισης της ασφάλειας των συνόρων της Δημοκρατίας της Αρμενίας, στο περιθώριο των μέτρων που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ειρήνης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και κατόπιν αιτήματος της αρμενικής πλευράς, η συνοριακή υπηρεσία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στη Δημοκρατία της Αρμενίας παρείχε επιπλέον 188 στρατιώτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Οι συνοριοφύλακες θα αναπτυχθούν επιπλέον στα σύνορα της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν.

"Η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν έχει ενημερωθεί για αυτό, οργανώνεται η απαραίτητη συνεργασία με τους εταίρους", δήλωσε ο Μπόρτνικοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail