Αλλαχακμπάρηδες φωνάζουν σε αρμενικό παρεκκλήσι

Freepen.gr - Ένα βίντεο που μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα, το οποίο πιστεύεται ότι έχει γυριστεί πρόσφατα, έδειξε έναν ύποπτο στρατιώτη του Αζερμπαϊτζάν ή Συριακό μισθοφόρο να ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του, ενώ στέκεται στην κορυφή ενός αρμενικού παρεκκλησίου στο Καραμπάχ.

Στο βίντεο, Ο άνθρωπος γυρίστηκε φωνάζοντας "Allau Akbar" (ο Θεός είναι μεγαλύτερος), ενώ άλλοι φωνάζουν τον Allau Akbar μετά από αυτόν.

Φωνάζει επανειλημμένα τον Allahu Akbar στην κορυφή του αρμενικού παρεκκλησίου, το οποίο πιστεύεται ότι έχει κινηματογραφηθεί από μια αιχμαλωτισμένη πόλη στην περιοχή του Καραμπάχ. 

Η δημοσίευση αυτού του βίντεο έρχεται μόλις μια μέρα μετά τις φωτογραφίες μιας βεβηλωμένης Αρμενικής Εκκλησίας στη στρατηγική πόλη Shushi που διαμοιράστηκαν στο διαδίκτυο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail