Τι σημαίνει πραγματικά ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο

vperemencom / pixabay
Ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο είναι να σκέφτεσαι τα γεροντάκια στα γηροκομεία στα οποία υπάρχουν ακόμα κρούσματα. Ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο είναι να σκέφτεσαι γιατί δεν άνοιξαν νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη όπως το Λοιμωδών.

Ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο είναι να εξοργίζεσαι γιατί ακόμα και το Σεπτέμβρη έλεγαν ότι λεφτά για επιπλέον ΜΕΘ θα ήταν πεταμένα λεφτά. Ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο, θα ήταν να απαιτείς την πρόσληψη γιατρών.

Ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο θα ήταν να απαιτείς πιο συχνά δρομολόγια στα ΜΜΜ και τμήματα με λιγότερα παιδιά. Ευαισθησία απέναντι στον ευπαθή συνάνθρωπο θα ήταν να εξοργίζεσαι γιατί μας έκλεισαν μέσα την Άνοιξη για να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας, άνοιξαν τα σύνορα χωρίς έλεγχο.

Ευαισθησία δεν είναι να παπαγαλίζεις ότι λένε τα ΜΜΕ που πήραν λεφτά που έπρεπε να πάνε στην υγεία ενώ οι συντελεστές τους χωρίς μάσκα σε κλειστούς χώρους σου κουνάνε το δάχτυλο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail