Σε προληπτική καραντίνα έβαλε τον εαυτό του ο Παναγιωτόπουλος - Παραμένει σε 24ωρη βάση στο ΥΕΘΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να εργάζεται από το γραφείο του στο ΥΕΘΑ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει στο Twitter, πως είναι "αρνητικός" στα συνεχόμενα τεστ κορωνοϊού, αλλά έχει θέσει «εαυτόν» σε προληπτική καραντίνα και μάλιστα σε 24ωρη βάση στο ΥΕΘΑ.

Την περασμένη Παρασκευή ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε ανακοινώσει ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να τεθεί ο ίδιος σε προληπτική καραντίνα, στην οποία από ότι φαίνεται, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται ακόμα.

Ο ίδιος αναφέρει: Πέμπτο συνεχόμενο αρνητικό τεστ σήμερα, από την περασμένη Τρίτη.  Παραμένω στο γραφείο μου σε 24ωρη βάση.  Η προληπτική καραντίνα που έθεσα στον εαυτό μου θα λήξει σύντομα. Τηρώ σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών για την προφύλαξη από τον #COVID19.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail