Άγνωστο drone άνοιξε πυρ και θέρισε τζιχαντιστές ενώ μετακινούνταν με όχημα

Freepen.gr -  Την Πέμπτη, ένα drone, πιθανότατα από το Συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στόχευσε αρκετούς ηγέτες της Τζιχάντ μέσα στη διοικητική πρωτεύουσα της επαρχίας του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με το almasdarnews.com, το drone άνοιξε πυρ σε ένα όχημα που μετέφερε αυτούς τους τζιχαντιστές ηγέτες την Πέμπτη μέσα στην πόλη του Ιντλίμπ.

Οι αναφορές επεσήμαναν ότι το στοχευόμενο αυτοκίνητο μετέφερε ηγέτες από την ομάδα Hurras Al-Deen που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Ένας από τους ηγέτες αναγνωρίστηκε ως ο αιγύπτιος υπήκοος, Αμπού Νταρ αλ-Μάσρι, ο οποίος αναφέρθηκε ότι ήταν δικαστής της Σαρία εντός της οργάνωσης. Ο Μάσρι είχε επιζήσει πέρυρι παρόμοιας επίθεσης στο δυτικό Χαλέπι.

Ο δεύτερος ηγέτης ήταν ο Μαροκινός υπήκοος, Αμπού Γιουσέφ Αλ-Μαγκρίμπι, ο οποίος ήταν επίσης δικαστής της Σαρία μέσα στην ομάδα Hurras Al-Deen.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail