Τρέλανε τους Τούρκους η γελοιογραφία που ανέβασε ο Βίλντερς στην Ολλανδία

Freepen.gr - Ανώτεροι αξιωματούχοι του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας έβαλαν στο στόχαστρο την Κυριακή τον Ολλανδό πολιτικό Γκερτ Βίλντερς επειδή μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα μια γελοιογραφία του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η εικόνα δείχνει τον σκιτσαρισμένο Ερντογάν να φορά ένα καπέλο του ΑΚΡ με τη μορφή βόμβας και το φυτίλι να έχει ήδη ανάψει. Ο Βίλντερς μοιράστηκε την εικόνα γράφοντας "τρομοκράτης". Οι ηττημένοι ρατσιστές της Ευρώπης εμφανίστηκαν ξανά", έγραψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu στο Twitter. 

"Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τους κακομαθημένους πολιτικούς της Ευρώπης με φασιστική νοοτροπία", έγραψε ο υπουργός μιας χώρας με την οποία όλοι στην ευρύτερη γεωπολιτική μας γειτονιά έχουν πολλά προβλήματα και η οποία έχει σε εξέλιξη αρκετές παράνομες εισβολές σε τρίτες χώρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail