Ο Τσέκο που ήταν ντροπαλός στους φίλους κι αμείλικτος με τον Τούρκο, πέρασε στην αθανασία

Freepen.gr - Δεν γεννήθηκε εκεί, αλλά μεγάλωσε εκεί, έμαθε εκεί και έπεσε ως μάρτυρας εκεί. Ποτέ δεν πήγε αλλού, ποτέ δεν κοίταξε τον άλλο τρόπο, το Cilo ήταν τα πάντα γι ' αυτόν.

Όλα είχαν συμβεί στο Cilo. Θεώρησε ότι αναζητούσε τον εαυτό του, ενίσχυσε την αναζήτησή του, βρήκε νόημα, φιλία, συναντήθηκε με την αγάπη, άρχισε να αγαπά τις δυσκολίες, την εργασία, τη θέληση και την αποφασιστικότητα ήταν η μεγαλύτερη αρετή και έζησε με αυτόν τον τρόπο.

Ο αντάρτης Cekdar Amed δεν πήγε πουθενά αλλού. Και στις 9 Σεπτεμβρίου έγινε αθάνατος στο Cilo με τους τρεις φίλους του, αναφέρει το πρακτορείο Firat.

Σύμφωνα με τα λόγια των φίλων του, ο νεαρός Çeko είπε: "Εδώ είμαστε, αυτός είναι ο τόπος μας, αυτός είναι ο τόπος της ομάδας Cilo" και ξεκίνησε το ταξίδι της συντροφικότητας.

Σε τέτοια σημεία, η έννοια αυξάνεται. Τέτοιες θέσεις είναι μέρη όπου αυξάνουμε την έννοια της αναζήτησής μας. Όταν κάποιος δοκιμάζει ακόμη και μια στιγμή Ελευθερίας εδώ γύρω, είναι σαν την αιωνιότητα, την απεριόριστη και τη διαχρονικότητα. Υπάρχουν τόσα πολλά ποτάμια και τόσα πολλά βουνά για να ρέουν εδώ γύρω.

Ο Çekdar μιλώντας παλαιότερα στο πρακτορείο εξήγησε τον ειδικό πόλεμο, ποιος ήταν ο ειδικός πόλεμος, γιατί εφαρμόστηκε, πώς τα μέσα ενημέρωσης του Ερντογάν ανέλαβαν το ρόλο της διεξαγωγής του ειδικού Πολέμου όταν η στρατιωτική τεχνολογία αποδείχθηκε άχρηστη εναντίον του αντάρτικου.

Ήξερε τον εχθρό, ο Çekdar, και επειδή τον ήξερε, αποφάσισε να πάει στα βουνά και να πολεμήσει. Αυτός ο ντροπαλός αντάρτης έγινε ένα πρόσωπο γεμάτο αποφασιστικότητα.

"Είμαι ντροπαλός για τους συντρόφους μου, όχι ενάντια στον εχθρό μου" είχε πει κάποτε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail