Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει 13 ρωσικά MiG-29 στην Αρμενία

Freepen.gr - Μια δορυφορική εικόνα που καταγράφηκε νωρίτερα φέτος αποκάλυψε την παρουσία αρκετών ρωσικών αεροσκαφών MiG-29 σε αεροπορική βάση στην Αρμενία.

Σύμφωνα με τη ρωσική Avia.Pro, μια δορυφορική εικόνα αποκάλυψε την παρουσία 13 μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 που πιστεύεται ότι αποτελούν μέρος των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων.

"Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις μετέφεραν τουλάχιστον 13 μαχητικά MiG-29 στο έδαφος της Αρμενίας, όπως φαίνεται από δορυφορικές εικόνες της στρατιωτικής αεροπορικής βάσης Erebuni", αναφέρει η Avia.Pro.

"Μιλάμε ειδικά για ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη, αφού επίσημα τα MiG-29 δεν είναι σε υπηρεσία με την Αρμενική Πολεμική Αεροπορία", συνέχισαν.

Όπως φαίνεται στην δορυφορική εικόνα που παρουσιάζει η Avia.Pro, δεν υπάρχουν μόνο 13 αεροσκάφη MiG-29, αλλά και αρκετά ελικόπτερα, τα οποία η δημοσίευση αναφέρει ότι πιθανότατα ανήκουν στη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η Ρωσία και η Αρμενία έχουν επί του παρόντος ένα αμυντικό σύμφωνο, η Μόσχα απέφυγε να εμπλακεί στρατιωτικά στη σύγκρουση του Καραμπάχ λόγω των σχέσεών της με το Αζερμπαϊτζάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail