Τσαβούσογλου κατά Νάνσι Πελόζι: Θα μάθετε να σέβεστε τη θέληση των Τούρκων!

Freepen.gr - Η αποστροφή της Νάνσι Πελόζι, προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ απέναντι στον Πρόεδρο Τραμπ και τη δήλωσή του πιθανόν να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου, προκάλεσε την οργή του Τούρκου ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου.

Η Πελόζι δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης απευθυνόμενη στον Τραμπ επί τούτου: «Δεν είσαι στη Βόρεια Κορέα, δεν είσαι στην Τουρκία, δεν είσαι στη Ρωσία κύριε Πρόεδρε. Και, παρεμπιπτόντως, δεν είσαι στη Σαουδική Αραβία».

Ωστόσο άμεση υπήρξε η αντίδραση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος έγραψεσε ανάρτησή του στο Twitter:  

«Η άνοδος της Νάνσι Πελόζι στη θέση της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι πραγματικά ανησυχητική για την αμερικανική δημοκρατία, δεδομένης της κατάφωρης άγνοιάς της. Θα μάθετε να σέβεστε τη θέληση του τουρκικού λαού» έγραψε ο κ. Τσεβούσογλου ταγκάροντας τόσο την Πελόζι όσο και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail