Νέο σκληρό μάθημα από τους Κούρδους και τα κορίτσια τους στην Τουρκία με νεκρούς και τραυματίες

Freepen.gr - Η αντάρτικη αντίσταση στη μάχη του Χεφτάνιν κατά του τουρκικού στρατού συνεχίζεται αμείωτη. Το γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δήλωσε ότι τουλάχιστον εννέα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις τις τελευταίες ημέρες. Άλλοι έντεκα στρατιωτικοί τραυματίστηκαν. Δύο αντάρτες μαχητές μαρτύρησαν την ίδια περίοδο.

Γυναίκες αντάρτισσες της YJA-Star χτύπησαν τους Τούρκους στρατιώτες που σταθμεύουν στο Hill Muhabere στην περιοχή Xantur στις 9 Σεπτεμβρίου. Το αποτέλεσμα της επίθεσής τους ήταν πέντε Τούρκοι στρατιώτες νεκροί ενώ άλλοι επτά τραυματίστηκαν. Ο τουρκικός στρατός κατοχής στη συνέχεια έβαλε κατά της περιοχής με το πυροβολικό του πριν εκκενώσει τους νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες υπό την προστασία επιθετικών ελικοπτέρων.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, αντάρτες έβαλαν στο στόχαστρο τους στρατιώτες και έναν εκσκαφέα ενώ έσκαβαν οχυρωματικές θέσεις στο Hill Katosule στην περιοχή Bektorya. Ενώ το όχημα καταστράφηκε μαζί με τον οδηγό, ένα μέλος των αντάρτικων δυνάμεων, τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν. Μετά τη δράση, ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε το σημείο πριν απομακρύνει τους νεκρούς και τραυματίες από την περιοχή.

Στο βίντεο που ακολουθεί, έχει καταγραφεί η καταστροφή του εκσκαφέα:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail