Το ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ θα ξαναβγεί για έρευνες - Γύρισε για στόρια, πλήρωμα και προετοιμασίες

Freepen.gr - Το Υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ότι το: "Το Σεισμικό Ερευνητικό Πλοίο Oruç Reis ξεκίνησε σεισμικές δραστηριότητες έρευνας και έρευνας στη θέση Demre-1 στη Μεσόγειο στις 10 Αυγούστου. Το Oruç Reis έχει συγκεντρώσει σεισμικά δεδομένα 3.525 χιλιόμετρων στην περιοχή μέχρι στιγμής".

Το Oruç Reis επιστρέφει στο λιμάνι μία φορά το μήνα για προγραμματισμένη συντήρηση, αλλαγή προσωπικού και επόμενες προετοιμασίες αποστολής, σύμφωνα με το καθεστώς λειτουργίας του. Η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι για προμήθεια και συντήρηση σε μηνιαία βάση είναι στα πλαίσια της ρουτίνας του. Το πλοίο θα συνεχίσει τις σεισμικές δραστηριότητες εξερεύνησης και έρευνας μετά τις εργασίες προμήθειας και συντήρησης.



Η υπόλοιπη δήλωση σημειώνει πως "από την άλλη πλευρά, η Τουρκία, συνεχίζει χωρίς διακοπή τις δραστηριότητες εξερεύνησης και γεώτρησης που βασίζονται στο διεθνές δίκαιο στη Μεσόγειο. Το γεωτρητικό πλοίο Yavuz βρίσκεται ακόμα στο φρεάτιο Seljuk-1, το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Barbaros Hayrettin Pasha συνεχίζει επίσης τις δραστηριότητές του στην Ανατολική Μεσόγειο".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail