Καραγιλάν: Η Τουρκία δεν μπορεί να φτιάξει ούτε γεννήτρια - Γερμανία και Καναδάς έχουν ευθύνη για τις σφαγές

Freepen.gr - Ο Murat Karayilan του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Dengê Welat για τις τρέχουσες συγκρούσεις στάθηκε στο ρόλο αρκετών δυτικών κρατών που εξοπλίζουν τεχνολογικά την Τουρκία.

Ο Karayilan, αναφέρει το πρακτορείο Firat, μίλησε επίσης για το ρόλο της Γερμανίας και άλλων δυτικών κρατών στους πολέμους της Τουρκίας στο Κουρδιστάν. Με την προμήθεια κεφαλών, η γερμανική κυβέρνηση ειδικότερα βοήθησε μαζικά το καθεστώς στην Άγκυρα να παράγει ακόμη και σύγχρονα οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται σε σφαγές εναντίον του κουρδικού λαού.

«Η αντίσταση του κινήματός μας δεν στρέφεται μόνο εναντίον του τουρκικού κράτους. Από την αρχή, η Τουρκία υποστηρίχθηκε από το ΝΑΤΟ στον πόλεμο εναντίον μας. Αυτή η υποστήριξη συνεχίζεται και σήμερα, αν και μέσω διαφόρων λεγόμενων παρασκηνιακών οργανώσεων. θέλω να πω ότι το τουρκικό κράτος μπορεί πάντα να βασίζεται στην υποστήριξη από το εξωτερικό. 

Επί του παρόντος, στα μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται έγγραφα σχετικά με τη συμμετοχή της Γερμανίας και του Καναδά, καθώς και ορισμένες εταιρείες στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ στην παραγωγή τεχνολογίας τουρκικών drones. Αυτό το ζήτημα έχει συζητηθεί επίσης σε επίπεδο Γερμανικού Κοινοβουλίου. Δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί: Τα αναφερόμενα κράτη και οι εταιρείες τους έχουν παράσχει στην Τουρκία την απαραίτητη τεχνολογία για τα μαχητικά αεροσκάφη. Από μόνη του, το τουρκικό κράτος δεν θα ήταν ικανό να κατασκευάσει μια γεννήτρια. 

Πώς θα έπρεπε τότε να καταφέρει να παράγει συστήματα πυραύλων και drone με τεχνολογία λέιζερ υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της μέτρησης της ταχύτητας και της κίνησης του αντικειμένου στόχου, ενώ αυτή η χώρα δεν έχει καν μέτριο εγχώριο αυτοκίνητο; Δυστυχώς καυχιέται για drone από την "εγχώρια παραγωγή". Αυτό δεν είναι σωστό. Χωρίς συστατικά μέρη από το εξωτερικό για τα ένοπλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του τουρκικού στρατού, τα οποία χρησιμοποιούνται εναντίον μας, η Τουρκία θα χαθεί».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail