Avia: Η Αρμενία υφίσταται κολοσσιαίες απώλειες - Οι Αζέροι κατέστρεψαν ένα μηχανοκίνητο σύνταγμα

Freepen.gr - Η Αρμενία χάνει γρήγορα την πρωτοβουλία μέσα σε λίγες ώρες, ενώ ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν κατέστρεψε ένα ολόκληρο μηχανοκίνητο σύνταγμα, αναφέρει η ρωσική Avia.pro.

Οι συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν οδήγησαν σε πολύ σοβαρές απώλειες για τον αρμενικό στρατό, ειδικότερα, ως αποτέλεσμα των επιθέσεων μεγάλης κλίμακας και επιθέσεων με πυραύλους, καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς το 3ο Μηχανοκίνητο Σύνταγμα Martuni και, μεταξύ άλλων, η Αρμενία υπέστη σημαντικές απώλειες στην αεράμυνα και τα τεθωρακισμένα οχήματα.

"Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε την καταστροφή του τρίτου μηχανοκίνητουι Συντάγματος Martuni, που βρίσκεται στην κατεχόμενη περιοχή Khojavend", δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, Vagif Dargyakhli. Ως αποτέλεσμα, το Σύνταγμα, το οποίο υπέστη μεγάλες απώλειες έμψυχου δυναμικού και εξοπλισμού, καταστράφηκε ολοσχερώς. "Η διοίκηση του εχθρικού στρατού απευθύνθηκε σε όλους για βοήθεια στην παροχή οχημάτων για την απομάκρυνση νεκρών και τραυματιών στρατιωτών", πρόσθεσε ο Dargyakhly", όπως αναφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Επίσης δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει την καταστροφή τεσσάρων αρμενικών αρμάτων μάχης T-72 tanks and one 2S3 Akatsiya οβιδοβόλου.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail