Κύριε Μητσοτάκη σταμάτα να θέτεις "προϋποθέσεις" για διάλογο, χθες σε εξύβρισαν προσωπικά

Κύριε Μητσοτάκη σταμάτα να θέτεις "προϋποθέσεις" για διάλογο με τους Τούρκους, δεν υπάρχει πλέον κανένας διάλογος, χθες ο Ερντογάν σε εξύβρισε προσωπικά αποκαλώντας συλλήβδην την ελληνική πολιτική ηγεσία "διεφθαρμένη και βρώμικη". Μετά από αυτό τι διάλογο θα πας να κάνεις;

Έχεις και κάποια αξιοπρέπεια. Άλλωστε η συνεχής επίκληση διαλόγου ενώ το Ορούτς Ρέϊς παραμένει στο Αιγαίο και εσύ δεν το βυθίζεις μεταδίδει στους Τούρκους μήνυμα φόβου. Εξ άλλου ο Ερντογάν το ξέκοψε και στους Ευρωπαίους και στους Αμερικανούς ότι δεν κάνει διάλογο με την Ελλάδα. 

Πιθανώς βέβαια να αποσκοπεί να σε σύρει έντρομο σε διάλογο εφ' όλης της ύλης, για Αιγαίο, νησιά, Θράκη κλπ., κάτι που ως πρωθυπουργός της Ελλάδος ούτε μπορείς συνταγματικά ούτε ασφαλώς και θέλεις να κάνεις. 

Απλά πήγαινε να ζητήσεις την ενεργοποίηση της ρήτρας προστασίας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συνεννοήσου με τον Μακρόν και τον Νετανιάχου, κάνε γενική επιστράτευση και προετοιμάσου για πόλεμο. Μόνον αν οι Τούρκοι δουν ότι δε φοβόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να μεταβάλλουμε το Αιγαίο σε Βιετνάμ μπορεί να κολώσουν.

Μελέτης Η. Μελετόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail