Τρίζει η καρέκλα του Σαράζ: Βγήκαν τα μαχαίρια στην κυβέρνηση της Τρίπολης και διαδήλωση δυσαρέσκειας!

Freepen.gr - Η διαφθορά έχει διαλύσει τη συνεκτικότητα του Προεδρικού Συμβουλίου με τον πρόεδρό του, Fayez Al-Sarraj, έτσι ώστε η δήλωση του δεύτερου αναπληρωτή στο Προεδρικό Συμβούλιο, Ahmed Maitiq, που δημοσίευσε στο Facebook του, έχοντας μαζί του, το επίσης μέλος του Συμβουλίου, Abdul Salam Kagman, απεικονίζει της ρωγμές που έχουν δημιουργηθεί.

Η ιστορία ξεκίνησε με την εμφάνιση της πρόσφατης σύγκρουσης με τον δεύτερο αναπληρωτή του συμβουλίου, τον Ahmed Maitiq, ο οποίος κάλεσε τον λαό της Λιβύης να εκφράσει τη γνώμη του και να απαιτήσει έρευνα σχετικά με τα δαπανηθέντα χρήματα, πού δαπανήθηκαν και τους τρόπους δαπανήθηκαν καθώς επίσης το χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών που προκλήθηκε από την εξουσία του απόλυτου ατόμου και τις αποφάσεις του που οδήγησαν σε μείωση αυτών των υπηρεσιών.

Την Παρασκευή, πολλοί Λίβυοι πολίτες οργάνωσαν διαδήλωση στην πλατεία Αλγερίου στην πρωτεύουσα, Τρίπολη, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις κακές συνθήκες διαβίωσής τους.  Οι διαδηλωτές εξέφρασαν το θυμό και τη δυσαρέσκειά τους για τον ανεπιτυχές τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) αντιμετωπίζει τις κρίσεις που υπέστησαν οι πολίτες στην Τρίπολη, ιδίως στο θέμα της ηλεκτροδότησης. 

Οι πολίτες στην Τρίπολη, υποφέρουν από την έλλειψη ή το κακό επίπεδο πολλών υπηρεσιών και το μειωμένο βιοτικό επίπεδο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail