Μπαχτσελί: Η Ελλάδα είναι «κακοήθης όγκος» που ενοχλεί την Τουρκία από το 1821

Freepen.gr - Ο πρόεδρος του κόμματος του Εθνικού Κινήματος της Τουρκίας Ντέβλετ Μπαχτσελί δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένας «κακοήθης όγκος» που ενοχλεί την Τουρκία από το 1821.

«Αυτός ο κακοήθης όγκος θα θεραπευτεί αν είναι δυνατόν, αλλιώς θα εξαλειφθεί με κάθε κόστος», είπε σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε με την ευκαιρία της Τουρκικής Ημέρας Νίκης, μέσω της αραβικής έκδοσης του RT.

Συνέχισε: «Φαίνεται ότι τα ταπεινωτικά υπολείμματα των εισβολέων που εκδιώχθηκαν από τον τουρκικό λαό στο Αιγαίο πριν από 98 χρόνια, δεν έχουν αντλήσει διδάγματα ούτε μαθαίνουν από τα ιστορικά γεγονότα», επισημαίνοντας ότι η Τουρκία «δε θα γυρίσει την πλάτη της στα ιστορικά μας ενδιαφέροντα στη Μεσόγειο και το Αιγαίο».

Ο Μπαχτσελί επέκρινε επίσης την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων της Γαλλίας στην ανατολική Μεσόγειο, προσθέτοντας ότι «αυτό δείχνει μια νέα συνωμοσία του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν».

Θεώρησε ότι η Γαλλία, η Ιταλία, η Αίγυπτος και ορισμένες χώρες του Κόλπου «όλες έπεσαν σε ένα πολύ επικίνδυνο σπιράλ στη Μεσόγειο», σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα είναι αυτή που παίζει με τη φωτιά και η Γαλλία ο υποκινητής. Όσο για εκείνους που κάθονται στο τραπέζι τυχερών παιχνιδιών περιμένοντας να δουν ποιος θα κερδίσει, είναι γνωστές χώρες».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail