Λιβυκό μέσο: Γαλλικό Rafale έκανε την επίθεση κατά των τουρκικών στόχων στη Λιβύη

Freepen.gr - Το 218News επικαλούμενο μια ενημερωμένη πηγή μεταδίδει ότι η σειρά επιθέσεων κατά της αεροπορικής βάσης Al-Wataya το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκαν από ένα γαλλικό μαχητικό Rafale σε απόσταση περίπου 70 χλμ. μακριά.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι οι αεροπορικές επιθέσεις στόχευσαν δύο τουρκικά αμυντικά συστήματα που ήταν μέσα στη βάση, το ένα από τα οποία καταστράφηκε εντελώς, ενώ το άλλο όχι, υποδεικνύοντας ότι η εμβέλεια αυτών των αεροπορικών συστημάτων είναι 40 χλμ., σημειώνοντας μια διαφορά 30 χλμ. από το εύρος στο οποίο βομβαρδίστηκε η βάση.

Είναι η δεύτερη φορά που βομβαρδίστηκε η αεροπορική βάση Al-Wataya από την απόσυρση των δυνάμεων του Εθνικού Στρατού από αυτήν στις 18 Μαΐου, καθώς μάρτυρες άκουσαν στην περιοχή του Al-Rajban εκρήξεις και ήχους αεροσκαφών πάνω από τη βάση πριν από 3 ημέρες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail