Τα στρατιωτικά ελικόπτερα είναι για την άμυνα ή να πηγαίνει ο πρωθυπουργός στην Επίδαυρο;

Freepen.gr - Άραγε τα στρατιωτικά ελικόπτερα είναι για την άμυνα της χώρας και τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων ή για να πηγαίνει ο πρωθυπουργός από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο για να δει Αισχύλο; Προφανώς αυτή η παρερμηνεία του τι σημαίνει "αναλαμβάνω την κυβέρνηση μιας χώρας" εξακολουθεί όσο κόμματα ή χρώματα κι αλλάξουν.

Αν ο κ. πρωθυπουργός ήθελε να πάει στην Επίδαυρο, ας μην πήγαινε στην Αντίπαρο, ας έφευγε νωρίτερα ή ας έκανε ό,τι ήθελε, δε μας ενδιαφέρει, αρκεί να μη χρησιμοποιούσε μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων. Άλλωστε μισθό του πληρώνει ο ελληνικός λαός, ας μίσθωνε ιδιωτικό ελικόπτερο.

Ακολουθεί ο επιβεβαιωτικός διάλογος του γενογότος:

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, υπάρχουν πληροφορίες -σύμφωνα με δημοσίευμα στο DOCUMENTO- ότι ο Πρωθυπουργός και η συνοδεία του μετέβησαν στην Πάρο και στην Αντίπαρο με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα και από εκεί μετέβη στα Μέγαρα πάλι με στρατιωτικό ελικόπτερο. Ισχύει; Χρησιμοποίησε πράγματι δύο στρατιωτικά ελικόπτερα ή κάποια ιδιωτικά ελικόπτερα ο Πρωθυπουργός;

[...] μεσολαβεί διάλογος

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Δεν μας είπατε από Αντίπαρο για Μέγαρα;

ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ: Από Αντίπαρο για Επίδαυρο.

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Για την Πάρο;

ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ: Είπα ότι πήγε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής, με μια εμπορική πτήση από την Αθήνα. Και την Κυριακή το απόγευμα μετακινήθηκε από την Αντίπαρο για την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail