Μυστηριώδης αεροπορική επίθεση σε βάση που ελέγχεται από φιλότουρκες δυνάμεις

Freepen.gr - Πραγματοποιήθηκε μια μυστηριώδης επίθεση πάνω στην αεροπορική βάση Al-Watiyah στη δυτική Λιβύη χθες το βράδυ, προκαλώντας μια σειρά εκρήξεων νοτιοδυτικά της Τρίπολης.

Επικαλούμενο μια ανώνυμη πηγή, το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ανέφερε ότι «οι κάτοικοι της πόλης Al-Rajban και τα περίχωρά της άκουσαν τον ήχο των εκρήξεων και των πτήσεων κοντά στη στρατιωτική βάση της Al-Watiyah».

Η πηγή επεσήμανε ότι «άγνωστα αεροσκάφη βομβάρδισαν τοποθεσίες κοντά στη στρατιωτική βάση Al-Watiyah στο δυτικό τμήμα της χώρας με συνεχείς πτήσεις πάνω από τα δυτικά βουνά».

Καμία πλευρά δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτήν την επίθεση.

Η αεροπορική βάση Al-Watiyah βρίσκεται επί του παρόντος υπό τον έλεγχο των δυνάμεων της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) που υποστηρίζονται από την Τουρκία μετά από μια μεγάλης κλίμακας αντεπίθεση κατά του Εθνικού Στρατού της Λιβύης τον Απρίλιο και το Μάιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail