Η Αίγυπτος εξετάζει τη μετονομασία του «Υπουργείου Άμυνας» σε «Υπουργείο Πολέμου»

Freepen.gr - Τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι το κοινοβούλιο συζήτησε ένα σχέδιο νόμου για τη μετονομασία του «Υπουργείου Άμυνας» σε «Υπουργείο Πολέμου» κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα, σημειώνει το ISCResearch.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το νομοσχέδιο συζήτησε επίσης την αντικατάσταση της φράσης «βοηθός στρατιωτικού συμβούλου» με τις λέξεις στρατιωτικός σύμβουλος του διευθυντή εκπαίδευσης και του διευθυντή στρατιωτικής εκπαίδευσης οπουδήποτε εμφανίζεται στον νόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του αιγυπτιακού Υπουργείου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε κατά την εποχή του Προέδρου Gamal Abdel Nasser, καθώς το όνομα άλλαξε από το Υπουργείο Πολέμου σε Υπουργείο Άμυνας το 1980.

Η Επιτροπή Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας στη Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε σχέδιο νόμου για τη διεξαγωγή συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου των Ενόπλων Δυνάμεων με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, σε περίπτωση που η Αίγυπτος βρεθεί σε κίνδυνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail