Σύριος διοικητής σε στρατιώτες των ΗΠΑ: «Αν επιστρέψετε, θα σας κάψω την περίπολο»

Freepen.gr - Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έδειξε έναν αξιωματικό του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA), ο οποίος σταμάτησε μια στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ στην Al-Hasakah, απειλώντας να κάψει την περιπολία τους αν επέστρεφε ξανά στο ίδιο σημείο ελέγχου.

Το βίντεο κλιπ δείχνει τον Σύριο αξιωματικό να λέει στον μεταφραστή των ΗΠΑ: «Καταλαβαίνετε τι σας είπα; Αν επιστρέψουν αύριο, θα κάψω την περιπολία, συμπεριλαμβανομένων αυτών" και τελικά το αμερικανικό όχημα άλλαξε την πορεία του κι αποχώρησε.

Το βίντεο διαδόθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έλαβε μαζικές αντιδράσεις από τους ανθρώπους που το μοιράστηκαν, και στα σχόλια εξήγησαν ότι το περιστατικό συνέβη στην ύπαιθρο του Τελ Ταμρ στο χωριό Mansef Al-Tahtani.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail