Δε θέλει πολλές κουβέντες, απλά αν χρειαστεί, η Παναγία μαζί σας

Freepen.gr - Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με έναν πολύ κακό γείτονα, μείγμα ως επί το πλείστον ντόπιων εξισλαμισμένων, που όταν ήταν καιρός και έπρεπε, δεν του κόψαμε τον αέρα. Τώρα δοκιμάζει κάθε τρεις και λίγο το επόμενο βήμα των σχεδίων του. Μετρά και σταθμίζει αντιδράσεις.

Από το ναύσταθμο του Ακσάζ έχουν αποπλεύσει πάνω από 17 τουρκικά πολεμικά πλοία ενώ βγήκε navtex για το Oruc Reis που περιλαμβάνει σημεία της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.




Οι πληροφορίες είναι αρκετές και σοβαρές. Δεν πρέπει όμως να δημοσιεύονται ακριβώς για να βοηθηθούν εκείνοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η χώρα πλήρωσε ακριβά ζωντανές μεταδόσεις σε κάποιες άλλες εποχές.

Η Τουρκία βέβαια έχει το νου της εστιασμένο και στη Λιβύη με την αναμενόμενη επικείμενη επιχείρηση της Σίρτης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθεί σοβαρά. Δε θέλει πολλές κουβέντες, απλά αν χρειαστεί, η Παναγία μαζί σας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail