Επιχειρηματικό Συμβούλιο Τουρκίας-Λιβύης: Οι εξαγωγές μας στη Λιβύη ενδέχεται να φτάσουν τα 10 δις δολάρια ΗΠΑ


Freepen.gr - Ο επικεφαλής του τουρκο-λιβυκού επιχειρηματικού συμβουλίου Murtaza Karanfil είπε ότι οι εξαγωγές της χώρας του στη Λιβύη ενδέχεται να φτάσουν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια στο εγγύς μέλλον, σημειώνει το almarsad.

Ο Murtaza Karanfil, σε δήλωση προς τον Τουρκικό Οργανισμό Anadolu (AA), τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) και αυτό που περιέγραψε ως «το επιχειρηματικό κλίμα στη Λιβύη» είναι έτοιμα για επενδύσεις. Δήλωσε επίσης ότι για να επιστρέψει η Λιβύη στο φυσιολογικό και να είναι σταθερή, θα πρέπει να έχει ταχεία επενδυτικά σχέδια.

«Οι τουρκικές εξαγωγές προς τη Λιβύη ρέουν ομαλά και σύντομα θα μπορούσαν να φθάσουν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ», δήλωσε ο Karanfil.

Πολύ ωραία μπίζνα έχει στήσει η Τουρκία στη Λιβύη. Της πήρε τα χρήματα από το πετρέλαιο για να πληρώσει [;] τους μισθοφόρους, πατάει πόδι στις βάσεις, ζητά τα χρωστούμενα αποζημιώσεων παρελθόντων ετών που μόνη της υπολόγισε, σχεδιάζει την ανοικοδόμηση και ορέγεται εξαγωγές. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail