Και...ξαφνικά τα Pantsir αρχίζουν πάλι να κατεβάζουν τα τουρκικά drones στη Λιβύη: 4 σε 24 ώρες

Freepen.gr - Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) κατέρριψε ένα άλλο ζευγάρι τουρκικών αεροσκαφών που προσπαθούσε να στοχεύσουν τις θέσεις τους στη βόρεια Λιβύη αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, οι αεροπορικές δυνάμεις τους στόχευσαν δύο τουρκικά αεροσκάφη επίθεσης στην περιοχή Al-Jarfah, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους την Τρίτη.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατέρριψε τουλάχιστον τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη κοντά στη στρατηγική πόλη της Σίρτης, στη βόρεια περιοχή της Λιβύης μέσα σε ένα 24ωρο.

Τα Pantsir επί μακρόν κατέβαζαν με άνεση τα τουρκικά ΤΒ2, για λίγες εβδομάδες έκαναν μια...περίεργη παύση και εδώ και λίγα 24ωρα πήραν πάλι μπροστά. Ήταν κάποιο κενό που εντοπίσαν, εκμεταλλεύθηκαν οι Τούρκοι αλλά τώρα έκλεισε ή η Μόσχα ψιλοτσιγάρισε τον Χαφτάρ για να του δείξει τα όριά του;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail