Κάτι παραπάνω από βιλαέτι η Λιβύη: Η Τουρκία προσβλέπει στην ανοικοδόμηση της χώρας

Freepen.gr - Η Άγκυρα μπορεί να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης με συμφωνίες ενέργειας και κατασκευών μόλις τελειώσει η σύγκρουση στη χώρα της Βόρειας Αφρικής, δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν την Κυριακή στην εφημερίδα Milliyet.

Ο Kalın είπε στην εφημερίδα  ότι η Τουρκία θα μπορούσε να συνεργαστεί περαιτέρω με τη Λιβύη, όπως κάνει η Άγκυρα σε πολλά μέρη του κόσμου, υπό την προϋπόθεση της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα που πλήττεται από τον πόλεμο.

"Από δρόμους έως γέφυρες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κατοικίες, είχαμε ήδη μια ιστορία (κατασκευαστικών έργων στη Λιβύη). Αυτά σταμάτησαν λόγω του πολέμου. Μια παρόμοια κατάσταση ισχύει και για την ενέργεια", δήλωσε ο Kalın.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail