Λαβρόφ και Σόιγκου εκτάκτως στην Τουρκία για τη Λιβύη

Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου πρόκειται να επισκεφθούν την Τουρκία την Κυριακή για συνομιλίες που αναμένεται να επικεντρωθούν στη Λιβύη και τη Συρία, ανέφερε το Σάββατο η εφημερίδα Sabah, επικαλούμενη το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η Άγκυρα και η Μόσχα υποστηρίζουν τις αντιτιθέμενες πλευρές στη σύγκρουση στη Λιβύη, με την Τουρκία να τάσσεται υπέρ της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) και τη Μόσχα, να στηρίζει άγνωστο σε πόσο βαθμό, τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης ( LNA).

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι αντιπροσωπείες αναμένεται να πραγματοποιήσουν διαβουλεύσεις και να συζητήσουν για το συντονισμό σε περιφερειακά θέματα», δήλωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις συναντήσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν στρατιωτικοί και αξιωματούχοι ασφαλείας και από τις δύο πλευρές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail