Κυριάκο, ολάκερο Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ και δεν τους έκλεινε ψυχιατρείο όταν έπεφταν σύννεφο τα χαστούκια!

Κυριάκο, πάντως εδώ ολάκερο Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ και δεν τους έκλεινε ψυχιατρείο όταν έπεφταν σύννεφο τα χαστούκια.  Κανά 2ωρο κρατητήριο αρκούσε. Εδώ ολάκερος Τσίπρας και όταν μας συνελάμβανε μετά από εντολή των χαφιέδων με τα κόκκινα περιβραχιόνια, 5-6 ώρες μας κρατούσε στα Αστυνομικά Μέγαρα.

Γιώργος Αδαλής
Αλλά ψυχιατρείο ρε Κυριάκο για ένα μπουγέλο στον τιτανοτεράστιο...διαχειριστή κρίσεων; Δηλαδή οι πολιτικοί όπως ο Φίλης, που έτρωγαν γιαούρτια και καφέδες και νερά από τους "Δεξιούς" τι έπρεπε να κάνουν; Να φωνάξουν την CIA για τους πάει...Γκουαντάναμο;

Θα σου δώσω λοιπόν, άλλη μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλή Κυριάκο, αυτή τη φορά, μη οικονομική: Μάζεψε τον Χαρδαλιά γιατί σύντομα, πολιτικά, θα τον πληρώσεις αδρά αγόρι μου... Μα πάρα πολύ αδρά!

Στα λέω μολονότι δε συμπαθώ καν την Κουσκούση γιατί είναι συριζαία και την είχα διαγράψει κι από "φίλη" μου στο FB! Ξέρεις, το κόμμα αυτό που με είχε συλλάβει χωρίς λόγο και αφορμή. Και τότε η Κουσκούση το είχε χαρεί κιόλας. Αλλά αυτή είναι η διαφορά των γνήσιων πατριωτών με την Κουσκούση. Εμείς φωνάζουμε με το άδικο, ανεξάρτητα ποιος κυβερνά. Η Δημοκρατία Κυριάκο, έχει χώρο για όλους και σίγουρα δεν έχει λόγο να κλείνει μανάδες σε ιδρύματα! Και όλα αυτά, στα λέω... δωρεάν Κυριάκο!

Συνήθως Κυριάκο, τους αρχηγούς τους ροκανίζουν αυτοί που δηλώνουν τυφλή υποταγή. Γι αυτό ο Παπανδρέου, τους "έσφαζε" μικρούς, πριν μεγαλώσουν και τον φάνε λάχανο. Ένας τους ξέφυγε, ο Σημίτης και δες! Ακόμα και σήμερα που είσαι εσύ Πρωθυπουργός, ο Σημίτης κυβερνά!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail