85χρονος ασέλγησε σε σκυλίτσα στο Αίγιο - Το πιστοποιεί ιατρική γνωμάτευση!

Πρωτοφανής καταγγελία από το Φιλοζωικό σύλλογο Αιγιάλειας "Τα Φιλαράκια" σύμφωνα με την οποία 85χρονος ασέλγησε στη Μίλβα, τη σκυλίτσα που βλέπετε στο βίντεο. Το συμβάν έλαβε χώρα σε δημόσιο μέρος και τον ειδαν 4-5 άτομα. Όλοι έφριξαν μα κάνεις δεν αντέδρασε, αναφέρει ο σύλλογος σε ανάρτησή του.

Ωστόσο υπήρξε ανώνυμη καταγγελία, η Μίλβα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και πλέον υπάρχει ιατρική γνωμάτευση που πιστοποιεί την κακοποίηση. Ο σύλλογος θα προχωρήσει νομικά αποφασισμένος να μην αφήσει το συμβάν να περάσει έτσι, παρά την απροθυμία των εν δυνάμει μαρτύρων.

"Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης η Μίλβα ήταν ακίνητη, δεν αντέδρασε καθόλου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενοχλήθηκε, την έπιασε έπειτα ταχυκαρδία και ανησυχία. Στον ελάχιστο χρόνο που μας γνώρισε άρχισε να μας κάνει χαρές, εγλυφε τα χέρια της κοπέλας που την πήρε απ' το ορεινό χωριό που βρίσκεται κάπου πιο πάνω απ' τις Νεραντζιές. Στο αμάξι λουφαξε στη θέση για τα πόδια του συνοδηγού και δεν ακούστηκε καθόλου. Όταν η εθελόντρια έφυγε, έτρεξε προς το μέρος της με το βλέμμα της να τη ζητάει" σημειώνεται στην ανάρτηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail