LNA: το αεροδρόμιο της Τρίπολης είναι πλέον τουρκικός στρατιωτικός στόχος

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Ahmed Al-Mismari, δήλωσε ότι το πολιτικό αεροδρόμιο του Μίτιγκα στην Τρίπολη έχει μετατραπεί σε πλήρη τουρκική στρατιωτική βάση, την οποία η κυβέρνηση του Ερντογάν χρησιμοποιεί ως στρατηγική βάση στη νότια Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική.

Οι δυνάμεις του LNA θεωρούν πλέον το αεροδρόμιο Μίτιγκα ως νόμιμο στρατιωτικό στόχο, λόγω της χρήσης της ως της κύριας αίθουσας επιχειρήσεων από τον τουρκικό στρατό, καθώς αυτός ο χώρος διαχειρίζεται όλες τις τουρκικές δυνάμεις και τις ισλαμιστικές πολιτοφυλακές που πολεμούν στο νότιο τμήμα της Τρίπολης ενάντια στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό, πρόσθεσε ο Mismari σε δήλωσή του στον τύπο.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στον απόηχο των τελευταίων σφοδρών επιθέσεων του Εθνικού Λιβυκού Στρατού στο αεροδρόμιο Μίτιγκα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail