Άλλο ένα σημείο εξομάλυνσης; Η El Al ξανά σε πτήσεις cargo προς Τουρκία μετά το 2010

Freepen.gr - Ο ισραηλινός εθνικός αερομεταφορέας El Al ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις φορτίου στην Τουρκία μετά από αναστολή που κράτησε μια δεκαετία, ανέφερε το Ynetnews.com την Κυριακή.

Το πρώτο αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Κυριακής, ανέφερε ο ιστότοπος. Οι τουρκικές αεροπορικές αρχές έχουν εγκρίνει το αίτημα της El Al να εκτελεί δύο πτήσεις φορτίου την εβδομάδα μεταξύ Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολης, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η πτήση της Κυριακής ήταν για να συλλέξει και να μεταφέρει 24 τόνους βοήθειας σε αμερικανικές ιατρικές ομάδες που καταπολεμούν την πανδημία του κορωνοϊού, γράφει το Ynetnews.com.

Η Τουρκία ανέστειλε τις εμπορικές πτήσεις της El Al μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Τελ Αβίβ το 2010 μετά τα γεγονότα με το Μάβι Μάρμαρα στα ανοικτά της Γάζας.

Ας έχουμε κατά νου αυτά τα "μικρά" σημάδια. Μπορεί να μας χρειαστούν. Η απουσία του Ισραήλ από την κοινή δήλωση των πέντε για την Τουρκία, το άρθρο της JPOST, η επανεκκίνηση των πτήσεων της El Al κτλ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail