Θερμή υποδοχή με...λιθοβολισμό αμερικανικού κονβόι στην ανατολική Συρία

Freepen.gr - Με την επίθεση ενόπλων σε μικτό κονβόι ΗΠΑ-SDF που μετέδωσε το πρακτορείο SANA, το almasdarnews μεταδίδει ότι μια αμερικανική στρατιωτική συνοδεία αντιμετώπισε πολλούς χωρικούς στη βορειοανατολική ύπαιθρο της Al-Hasakah, με αποτέλεσμα τα οχήματα να αλλάξουν δρομολόγιο.

Σύμφωνα με αναφορές, η αμερικανική συνοδεία πλησίαζε στο χωριό Αλ-Καχίρα κοντά στην πόλη-κλειδί του Ταλ Ταμρ, όταν αντιμετώπισε πολλούς χωρικούς κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της περιοχής.

Οι χωρικοί μπλόκαραν το δρόμο και άρχισαν να λιθοβολούν τα αμερικανικά οχήματα. Το κονβόι αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να αναζητήσει άλλο δρομολόγιο για να φτάσει στον προορισμό του. Στην επίθεση συμμετείχαν και παιδιά.



Το τελευταίο 6μηνο και από τότε που ο Συριακός Στρατός μαζί με τους Ρώσους έχουν αναπτυχθεί και ανατολικά του Ευφράτη, η παρεμπόδιση στρατιωτικών συνοδειών από τη μία πλευρά στην άλλη αποτελεί σύνηθες φαινόμενο ενώ και οι κάτοικοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την ξένη παρουσία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail