Ο δήμος Σουφλίου απέρριψε παιχνίδια φτιγμένα στην Τουρκία για τις παιδικές χαρές

ArtisticOperations / pixabay
Ο δήμος Σουφλίου απέρριψε την επιλογή παιχνιδιών για παιδικές χαρές που έχουν κατασκευαστεί στην Τουρκία κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής καθώς αυτά συμπεριλαμβάνονταν στην προσφορά του αναδόχου του έργου.

Συγκεκριμένα διαβάσουμε στο αποφασιστικό σκέλος της απόφασης [ΑΔΑ:ΨΦΦ7Ω15-48Π]:

Στην παραπάνω λίστα των παιδικών χαρών, δεν συμπεριλήφθηκε η παιδική χαρά του Προβατώνα, που είναι το δεύτερο χωριό, μετά το Τυχερό, της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού, που διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό παιδιών. Επιπρόσθετα, στον Προβατώνα υπάρχει κατάλληλος δημοτικός χώρος (στον οποίο λειτουργούσε παλιά παιδική χαρά) για να δημιουργηθεί μία καινούργια παιδική χαρά.

Συγχρόνως, στην παιδική χαρά Σιδηρούς, σύμφωνα με την προσφορά του αναδόχου, πρόκειται να τοποθετηθεί ένα όργανο παιδικής χαράς, χώρας προέλευσης Τουρκίας. ΟΔήμος μας, ως ακριτικός Δήμος, που τους τελευταίους μήνες δοκιμάζεται και υποφέρει από τις πολιτικές επιλογές της γειτονικής χώρας, δεν επιθυμεί την προμήθεια του συγκεκριμένου οργάνου και κατ’ επέκταση την οικονομική συνδιαλλαγή με την Τουρκία. Επομένως, σας παρακαλούμε να γίνει τροποποίηση της τρέχουσας σύμβασης, με αντικατάσταση του συγκεκριμένου οργάνου με άλλο, διαφορετικής χώρας προέλευσης και οικονομικότερο, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί το απαιτούμενο ποσό για να δημιουργηθεί και μία παιδική χαρά στην Προβατώνα.

Το θέμα ανέδειξε πρώτο το evros-news.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail