Κωσταράκος: Η επόμενη φάση της υβριδικής επίθεσης ήδη άρχισε!

Hans / pixabay
Την εκτίμηση ότι η επόμενη φάση της υβριδικής επίθεσης ήδη άρχισε, εξέφρασε με σύντομο σχόλιό του στο διαδίκτυο, ο π. Α/ΓΕΕΘΑ και τ. Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στρατηγός ε.α., Μιχαήλ Κωσταράκος. 

Ο στρατηγός σημειώνει πως «οι πρόσφατες θετικές εξελίξεις της τουρκικής οικονομίας έδωσαν το πράσινο φως. Υπερπτήσεις, αμφισβήτηση εθνικού εδάφους, μεταναστευτικό, επιθετική διπλωματία, αρπακτική ενεργειακή πολιτική σε βάρος των γειτόνων, και επεκτατική επιχειρηματική δραστηριότητα με κρατικό σχεδιασμό και στήριξη, με περιτύλιγμα κοινού επιχειρηματικού κέρδους».

Ο π. Α/ΓΕΕΘΑ διαπιστώνει πως έχουμε μια αναθεωρητική δύναμη σε άνοδο καθώς επίσης ότι η απειλή είναι υβριδική, άμεση, σοβαρή και ταχέως εξελισσόμενη. 

Κατά το Μιχαήλ Κωσταράκη η ελληνική αντίδραση πρέπει να σχεδιασθεί, να οργανωθεί και να εκτελεσθεί άμεσα με ακρίβεια, ταχύτητα και αποφασιστικότητα και χωρίς κανένα δισταγμό,σε όλους τους τομείς που εκδηλώνεται η απειλή, προκειμένου να υπερασπισθούμε τα εθνικά μας συμφέροντα που απειλούνται και αμφισβητούνται καθημερινά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail