Εξακολουθούμε να αναπαράγουμε την τουρκική προπαγάνδα

Όταν υπογράφηκε το Τουρκολυβικό μνημόνιο, επισήμανα αμέσως με συγκεκριμένο άρθρο, ότι αναπαράγουμε την Τουρκική προπαγάνδα με τους χάρτες που δημοσιεύονται ευρέως.

Στην ουσία η συμφωνία της με την Λιβύη, για επαφη της υφαλοκρηπίδας τους (ψευδεπίγραφα αντικείμενων ακτών) αφορά δύο μόλις στίγματα, που ορίζουν αυτό που θεωρούν ως σημείο επαφής και τα οποία στην ουσία ορίζουν μια στενή ζώνη 18, 5 χιλιομέτρων (παράνομη κι αυτη) και όχι την φαρδιά ζώνη που προβάλλεται και η οποία σχεδιάσθηκε παραπειστικά και προπαγανδιστικά.

Εάν σχεδιασθεί με βαση τα δύο αυτά στίγματα, αποκαλύπτει ακόμη πιο ξεκάθαρα τις καταχρηστικές ερμηνείες και τις αντινομίες ως προς τους διεθνείς κανόνες σχεδιασμού αντικείμενων ακτών (όπως αυτές ορίζονται στο παράνομο μνημόνιο).

Σήμερα εξακολουθούν ΟΛΟΙ, πολιτικοί και μη αλλά και ΟΛΑ τα ΜΜΕ, να αναπαράγουν την προπαγάνδα, γιατί δεν θέλουν να παραδεχθούν το αρχικό λάθος!

Στέλιος Φενέκος
υποναύαρχος ε.α.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail