Στρατηγός Ζιαζιάς: Επί 15 χρόνια για ανεξήγητους λόγους οι κυβερνήσεις κωλυσιεργούν για την άμυνα

«......ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΣΣΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ......»
Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, στις 23 Μαΐου 2006 ,όταν τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος εκτέλεσε «δολοφονικό» ελιγμό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το F-16 του Έλληνα πιλότου και να τον σκοτώσει ακαριαία.

Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Ο Κώστας Ηλιάκης σκοτώθηκε υπερασπιζόμενος τον ελληνικό ουρανό, τα κυριαρχικά δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ΕΘΝΟΥΣ μας. Ωφείλουμε να τον ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ και να τον ΤΙΜΟΥΜΕ.
Το καλύτερο που θα είχαμε να κάνουμε αυτη την ώρα για να τιμήσουμε τον ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ, αλλα και όλους τους αεροπόρους που έπεσαν κατα την εκτέλεση του καθήκοντος, θα ήταν να έχουμε αυξήσει τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Πολεμικής μας Αεροπορίας,να εχουμε αυξήσει την αποτρεπτική μας ισχύ, να μην επιτρέπουμε στον αιώνιο εχθρό μας να πετά προκλητικά πάνω από τα Νησιά μας.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι «ταγοί» της χώρας διέθετουν δις για δήθεν ανόρθωση της οικονομίας, που οι ίδιοι με τις πράξεις τους την εφθασαν στο χείλος του γκρεμού, όπως φαινεται εκ του αποτελέσματος, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η άμυνα και οικονομία ειναι συγκοινωνούντα δοχεία τα οποία πάντοτε θα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Η Άμυνα παράγει τα αναγκαία επίπεδα αποτροπής, έτσι ώστε να υπάρχει σταθερό και αξιόπιστο οικονομικό περιβάλλον .

Επι μια δεκαπενταετία τώρα, για ανεξήγητους λόγους, οι κυβερνήσεις κωλυσιεργούν και δε διέθετουν πιστώσεις για τον εκσυγχρονισμό των F-16, για τη διαθεσιμότητα των μεταφορικών αεροσκαφών, για την διαθεσιμότητα των ελικοπτέρων και γενικά για τη συντήρηση και την διαθεσιμότητα των ιπτάμενων πολεμικών μέσων της χώρας, αλλά και γιατί οόχι και αγορά ενός πιο σύγχρονου αεροσκάφους, τα οποία ειναι τα πλέον αναγκαία στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, για μια κρίση, για ενα θερμό επεισόδιο, για μια ενδεχόμενη σύρραξη, για την επαύξηση της αποτρεπτικής ισχύος, όπως επιτακτικά ζητούσαν και ζητούν οι Στρατιωτικές Ηγεσίες.

ΕΤΣΙ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΑΜΥΝΑ δεν γίνεται ΚΥΡΙΟΙ, με μεγάλα λογια και πατριωτικές φανφάρες, απαιτούνται άμεσες δράσεις και οικονομικές θυσίες από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΔΩ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ αυτή την δύσκολη περίοδο για το ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ πρέπει να γνωρίζουμε ότι «την ΠΑΤΡΙΔΑ ουκ ελασσω παραδώσω», η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν μετριέται σε μέτρα ειναι μια γη ιστορική, Κοιτίδα πολιτισμού, υψηλής αισθητικής και πνεύματος, που πρέπει να την παραδώσουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας, στις επόμενες γενιές ΑΚΕΡΑΙΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail