Συνεχίζει τις αθλιότητες η Τουρκία: Μεταφέρει νοσούντες με Covid-19 στη Σερεκανίγιε-Πλιάτσικο των περιουσιών

Freepen.gr - Ενώ όλος ο κόσμος απασχολείται την περίοδο αυτή με τον κορωνοϊό και παρά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του ιού, το τουρκικό κράτος κατοχής και οι μισθοφόροι του επιμένουν να συνεχίζουν τις επιθέσεις, τις παραβιάσεις και την κλιμάκωση τους στις κατεχόμενες περιοχές της ΒΑ Συρίας.

Μέσω κάποιων πηγών που επικαλείται το πρακτορείο ΑΝΗΑ, βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν σαφώς τις βάναυσες καταχρήσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στην κατεχόμενη πόλη της Serêkaniyê [γνωστή και ως Ρας αλ Αΐν].



Το οπτικό υλικό από τη Serêkaniyê δείχνουν την απομάκρυνση και καύση της μη στρατιωτικής ιδιοκτησίας που ανήκει στους κατοίκους της πόλης. Εμφανίζει επίσης συνεχιζόμενες συγκρούσεις μεταξύ μισθοφόρων ως αποτέλεσμα των διαφορών τους σχετικά με τη διαίρεση της περιουσίας των ανθρώπων που κατέλαβαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πηγές, το τουρκικό κράτος κατοχής μετέφερε εκατοντάδες προσβληθέντες από τον COVID-19 μολυσμένους στην Serêkaniyê και τους έβαλε στο υπόγειο του νοσοκομείου Roj στην πόλη.

Οι μισθοφόροι άρχισαν επίσης να σκάβουν τάφρους στην πόλη Tal Half, η οποία ανήκει στη Serêkaniyê.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail