Οι βασιβαζούκοι επί τον έργο: συνεχίζουν να λεηλατούν σπίτια και περιουσίες γηγενών της Αφρίν

Freepen.gr - Οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία φατρίες εισβάλλουν σε σπίτια πρόσφατα εκτοπισμένων πολιτών στο Maidanki στην αγροτική ύπαιθρο της Αφρίν.

Ακτιβιστές του SOHR [Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα] αναφέρουν ότι στρατιωτικές ομάδες των ομάδων που στηρίζει η Τουρκία επιτέθηκαν σήμερα το πρωί στα σπίτια εκτοπισμένων πολιτών στην περιοχή Meydanki στην ύπαιθρο του Afrin.

Στην περιοχή λαμβάνουν χώρα λεηλασίες από τους "νέους κατοίκους" κατά της περιουσίας των Κούρδων γηγενών, συμπεριλαμβανομένων βοοειδών σε γεωργικές εκτάσεις και οπωροφόρων δένδρων, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες.

Στις 22 Απριλίου, αξιόπιστες πηγές ανέφεραν στο Συριακό Παρατηρητήριο ότι μια ομάδα τέτοιων φρέσκων κατοίκων στην πόλη Medanki στην αγροτική Αφρίν, χτύπησε βάναυσα έναν Κούρδο πολίτη με τα χέρια και με μπαστούνια, επειδή αρνήθηκε να τους επιτρέψει να βόσκουν τα βοοειδή τους στη γεωργική γη κοντά στο χωριό. Η επίθεση του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία και πέθανε λίγες ώρες αργότερα, ενώ οι ισλαμιστές της Τουρκίας και η "αστυνομία" [ποια αστυνομία;] παρέμειναν αδρανείς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail